Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιάννενα: Παγετός, παγίδες στους δρόμους αλλά και πανέμορφες εικόνες κοντά στη λίμνη [video]

Γιάννενα: Παγετός, παγίδες στους δρόμους αλλά και πανέμορφες εικόνες κοντά στη λίμνη [video]

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πλήττουν από χθες το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων στην παραλίμνιo περιοχή απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή αφού έχει σχηματιστεί παγετός στο οδόστρωμα από τα νερά της Παμβώτιδας που συνεχίζουν να βγαίνουν στη στεριά λόγω του κυματισμού…

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πλήττουν από χθες το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων στην παραλίμνιo περιοχή απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή αφού έχει σχηματιστεί παγετός στο οδόστρωμα από τα νερά της Παμβώτιδας που συνεχίζουν να βγαίνουν στη στεριά λόγω του κυματισμού.

Ειδικότερα παγετό θα συναντήσουν οι οδηγοί ειδικότερα στη συμβολή της Βογιάνου με την Καρόλου Παπούλια καθώς και στη θέση Μάτσικα.

Η Τροχαία από χθες το βράδυ όταν και αναφέρθηκε το πρόβλημα προχώρησε σε σήμανση των σημείων για τη διευκόλυνση των οδηγών ενώ συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει ήδη σε ρίψη αλατιού ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς καθώς σε ορισμένα σημεία καλύπτονται από πάγο και πεζοδρόμια.

Πέρα όμως όμως από το πρόβλημα του παγετού οι χαμηλές θερμοκρασίες άφησαν τη φύση να δημιουργήσει όμορφες εικόνες σε δέντρα επί της Καρόλου Παπούλια…

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις