Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Σκληρές εικόνες μετά από τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς – Τραγωδία στην εθνική οδό [vid]

ΦΩΤΟ από το epirus-tv-news
ΦΩΤΟ από το epirus-tv-news

Ακαριαίος ο θάνατος των τριών θυμάτων του τροχαίο δυστυχήματος στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας. Αγωνία για 24χρονο νεαρό που χαροπαλεύει σε νοσοκομείο…

Ηταν λίγο πριν τις 03.00 τα ξημερώματα όταν επι της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης, Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγάκι (κλούβα) που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας, δυνάμεις της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για αρκετή ώρα. Απο τη σφοδρότατη σύγκρουση και τα 2 οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών ενώ νεκροί ανασύρθηκαν ο 31χρονος οδηγός του Ι.Χ, ο συνοδηγός 23 ετών, καθώς και ο 63χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος. Ο 24χρονος γιος του που βρισκόταν στο όχημα μαζί με τον πατέρα του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Τραγωδία στην Άσφαλτο της Κρήτης

Μία γυναίκα 54 χρονών έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο. Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού του Ηρακλείου στις 06:00 το πρωί και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας την στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ηλεία: Το μακάβριο τροχαίο έκρυβε ”ένοχα” μυστικά

Η τσιπουροκατάνυξη του «πληρώματος» μιας νεκροφόρας η οποία μετέφερε τη σορό ενός άντρα σε χωριό το οποίο βρίσκεται κοντά σε ημιορεινό κεφαλοχώρι της Ηλείας, είχε απρόβλεπτη εξέλιξη για τους συγγενείς του. Η μεταφορά είχε προβλεφθεί να γίνει απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, ώστε λίγο μετά τη δύση του ηλίου η σορός να έχει παραδοθεί στους οικείους του. Λίγα χιλιόμετρα πριν τον τελικό προορισμό ο οδηγός και ο συνοδηγός της νεκροφόρας είδαν πως είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και αποφάσισαν να κάνουν στάση σε χωριό που βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα πριν τον τελικό προορισμό τους. Η στάση ξεκούρασης συνοδεύθηκε από τσίπουρα… χαλάρωσης με τους δύο μεταφορείς από κάποιο σημείο και μετά να χάνουν το μέτρημα και το μέτρο.

Το αποτέλεσμα ήταν η στάση να γίνει πολύωρη διαμονή, με την αναχώρησή τους να μη είναι και ότι πιο εύκολο, καθώς ήταν εμφανής η αδυναμία τους να ταξιδέψουν. Ωστόσο η παράδοση της σορού δεν μπορούσε να αναβληθεί με αποτέλεσμα παρόλο που οδηγός και συνοδηγός ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω του αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, να ξεκινήσουν για τον τελικό προορισμό.

Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην ιδιαιτέρα πατρίδα του εκλιπόντος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα εκτός όλων των άλλων από την εκτροπή της νεκροφόρας να ανοίξει η πίσω πόρτα και το φέρετρο να εκτιναχθεί πολλά μέτρα μακριά με τη σορό να πετάγεται έξω από αυτό. Οδηγός και συνοδηγός παρά το σοκ προσπάθησαν και μετά από λίγο εντόπισαν τη σορό αλλά όπως διαπιστώθηκε τόσο αυτή όσο και το φέρετρο δεν ήταν δυνατόν να παραδοθούν στους συγγενείς με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγωνας δρόμου για την αποστολή άλλης νεκροφόρας και κάσας αλλά και υπαλλήλων από το γραφείο τελετών, προκειμένου να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του νεκρού είχαν βγει σε αναζήτηση των μεταφορέων και της νεκροφόρας, καθώς λίγο πριν αυτοί σταματήσουν για να απολαύσουν τα τσίπουρά τους είχαν επικοινωνήσει μαζί τους και τους είχαν πληροφορήσει πως σε λίγη ώρα φτάνουν. Ο εντοπισμός της νεκροφόρας εκτός δρόμου και του διαλυμένου φέρετρου, ήταν ή αιτία να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστές τους συγγενείς του νεκρού…

Πηγή: epirus-tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε