Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιάννενα: Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος για δολοφονίες μετά από καταδίωξη

Γιάννενα: Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος για δολοφονίες μετά από καταδίωξη

Η καταδίωξη στα Γιάννενα έβγαλε λαβράκι με τον 24χρονο να ακινητοποιείται. Ο Αλβανός ήταν καταζητούμενος και θεωρείται ως ένας από τους σκληρότερους κακοποιούς στη χώρα του…

Έναν επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Γιάννενα, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη. Το βραδύ της Δευτέρας 22 Μαϊου του 2023, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν σήμα να σταματήσει όχημα στην περιοχή Ελεούσα Ιωάννινων, αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

Το όχημα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τι σύλληψη χτύπησε τρία οχήματα και στην οδό Βορείου Ηπείρου εγκλωβίστηκε σε φανάρι με άλλα οχήματα και συνελήφθη ο οδηγός και άλλα δύο άτομα, όταν το BMW X5 χτύπησε σε κράσπεδο και έσκασε το ελαστικό με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος .

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι πρόκειται για 24χρόνο Αλβανό κακοποιό που ήταν σε λίστα με καταζητούμενους της αλβανικής αστυνομίας, ως μέλος εγκληματικής ομάδας. Κατηγορήθηκε για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι ένας από τους ποιο επικίνδυνους κακοποιούς. Φέρεται ότι είναι ύποπτος για τη δολοφονία μέλους της ομάδας του Αlbo Βares, Gerti Lala.

Ο οδηγός του οχήματος που ήρθε από την Αθήνα να παραλάβει τον επικίνδυνο κακοποιό και ακόμη ένα άτομο από αφύλακτη διάβαση στα σύνορα, είχε και εκείνος απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2021. Τότε είχε τραυματιστεί από πυρά που είχαν ως στόχο τον ιδιοκτήτη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών, ο οποίος ήταν και πρώτος του ξάδερφος που δολοφονήθηκε.

Το τρίτο άτομο, που συνελήφθη απασχολεί της Αλβανικές αρχές σε εθνικό επίπεδο, ενώ για τον 24χρονο επικίνδυνο κακοποιό υπήρχε ερυθρά αναγγελία αναζητήσεων στην Ιντερπόλ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις