Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γιάννενα: Τα νυχτοπερπατήματα του Ηλία Ψινάκη και τα παϊδάκια του Πάνου Σκουρλέτη [pics]

Γιάννενα: Τα νυχτοπερπατήματα του Ηλία Ψινάκη και τα παϊδάκια του Πάνου Σκουρλέτη [pics]

Ηλίας Ψινάκης και Πάνος Σκουρλέτης μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων. Και οι δύο πόζαραν στα Γιάννενα και έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Ο Ηλίας Ψινάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκαν στα Γιάννενα αλλά ακολούθησαν διαφορετικούς προορισμούς. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε μια βόλτα στην πόλη και μετά κατέληξε σε εστιατόριο.

“Με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Κο Θωμά Μπέγκα, αφού τσιμπήσαμε κάτι πήγαμε να βοηθήσουμε και να εμψυχώσουμε τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου σ’ αυτή τη τεράστια προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν την πόλη καθαρή εν όψει του συνεδρίου της ΚΕΔΕ” έγραψε στο instagram ο Ηλίας Ψινάκης που όπως διακρίνεται απο τα σχόλιά του, φαίνεται να απολαμβάνει και με το παραπάνω τη διαμονή του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ο Ηλίας Ψινάκης στα Γιάννενα

Τα παϊδάκια του Πάνου Σκουρλέτη

Γιαννιώτικους μεζέδες , εκλεκτά παϊδάκια και συκωταριά απόλαυσε στην ταβέρνα “Λισγάρας” στον Κατσικά ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, λίγες ώρες πριν το συνέδριο της ΚΕΔΕ, που ξεκινά σήμερα στα Ιωάννινα.

Το κλίμα στην παρέα χαλαρό και ευχάριστο, με τον ιδιοκτήτη τoυ καταστήματος να ευχαριστεί μέσω σχετικής ανάρτησης στα social media τον υπουργό που προτίμησε το μαγαζί του, για να γευτεί τα εκλεκτά προϊόντα της Ηπείρου!

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις