Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιάννης Μπουρούσης: Συγκινημένος στην Καρδίτσα σε ένα απόγευμα που ονειρευόταν και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Γιάννης Μπουρούσης: Συγκινημένος στην Καρδίτσα σε ένα απόγευμα που ονειρευόταν και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο Γιάννης Μπουρούσης έζησε στην Καρδίτσα αυτό που ονειρευόταν. Μια τιμή που τον δένει ακόμα περισσότερο με την πόλη από όπου ξεκίνησε τη μεγάλη του καριέρα…

Το όνομα του καλύτερου αθλητή ομαδικού αγωνίσματος που ανέδειξε η Καρδίτσα, του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μπουρούση φέρει από σήμερα και με επίσημο πλέον τρόπο το νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Η ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης», όπως θα αποκαλείται πλέον το πιο σύγχρονο και ένα από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια της χώρας έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα μπάσκετ του Α.Σ. Καρδίτσας και του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που του κάνει ο Δήμος να δώσει το όνομά του στο νέο Κλειστό καθώς και τον Περιφερειάρχη κ. Κων. Αγοραστό τονίζοντας ότι το νέο γήπεδο ήταν μεγάλο κίνητρο για να αποφασίσει να γυρίσει και να βοηθήσει την ομάδα της πόλης, να πετύχει ένα στόχο και να ονειρεύεται μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, ζητώντας από τους συμπολίτες του να στηρίξουν αυτή την προσπαθεια.

Στο ημίχρονο προβλήθηκε ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες στιγμές του Γιάννη Μπουρούση, ενώ στο τέλος της συνάντησης στην είσοδο του γηπέδου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με το όνομά του που θα φέρει στο εξής το νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Δείτε τις εικόνες του karditsalive.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις