Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Τράγκας – Μύκονος: Δείτε την εκπληκτική βίλα που πουλήθηκε για 1.000.000 ευρώ

Γιώργος Τράγκας – Μύκονος: Δείτε την εκπληκτική βίλα που πουλήθηκε για 1.000.000 ευρώ

Ο Γιώργος Τράγκας είχε προχωρήσει στην αγορά της βίλας και είχε επενδύσει. Η Μύκονος ήταν ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς…

Ο Γιώργος Τράγκας είχε χρήματα για αγορές και η Μύκονος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι τσουχτερές τιμές δεν ήταν όπως φαίνεται πρόβλημα για τον ίδιο. Ο δημοσιογράφος και εκδότης είχε προχωρήσει στην αγορά μιας πολυτελέστατης βίλας με πισίνες, σάουνες και θέα στον κόλπο της Ψαρρούς, που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνονται επιχειρηματίες και αστέρες της εγχώριας και όχι μόνο show biz.

Μέχρι και φέτος το καλοκαίρι η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων στην οποία πλέον δεν υπάγεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, στην πώληση της βίλας του Γιώργου Τράγκα στην Μύκονο, προέβη ο μεγάλος γιος του, Γιάννης, στον οποίο είχε μεταβιβαστεί από τον πατέρα του όσο ήταν εν ζωή. Αγοραστής του ακινήτου που μέχρι το τέλος της περυσινής καλοκαιρινής σαιζόν νοικιαζόταν μέσω της πλατφόρμας Airbnb είναι ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης, ο οποίος έχει ήδη χτίσει μια βίλα σε απόσταση αναπνοής από αυτήν του Γιώργου Τράγκα, με τα δύο σπίτια να τα χωρίζει ένας μαντρότοιχος.

Πρόκειται για μια βίλα που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει ως μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Η εν λόγω βίλα έχει συνολική επιφάνεια 200 τ.μ. Η ενοικίαση του ακινήτου απέφερε στον Γιάννη Τράγκα, γιο του εκδότη, κάθε χρόνο ένα σταθερό και πιθανότατα αρκετά μεγάλο εισόδημα.

Αυτά τα χρήματα από το τέλος του 2021 έγιναν πιο απαραίτητα, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης του ξεκίνησε ένας ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του. Δείτε τη βίλα του Γιώργου Τράγκα, στο βίντεο του mykonoslive.tv…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις