Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Το τελευταίο αντίο στις Σέρρες και η συγκλονιστική εξομολόγηση του αδερφού του

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Το τελευταίο αντίο στις Σέρρες και η συγκλονιστική εξομολόγηση του αδερφού του

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έδινε τον δικό του δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Στις Σέρρες η κηδεία του 30χρονου…

Σε ηλικία 30 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης από τις Σέρρες που είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου με τις αναρτήσεις του στα social media σχετικά με τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και της Καβάλας έπασχε από το λέμφωμα Μπέρκετ και έδωσε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αδερφός του, Κώστας, τόνισε μιλώντας στον ANT1: «Είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή που είχε και όταν πήγε στο νοσοκομείο του διέγνωσαν με τις αιματολογικές ότι υπάρχουν διογκωμένους λεμφαδένες. Ήταν λέμφωμα Μπέρκετ που προκαλεί ανοσοανεπάρκεια και χτύπησε με τη μια στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπό του, στο μάτι του, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει».

Το λέμφωμα Μπέρκετ είναι ένας καρκίνος του λεμφικού συστήματος, ιδιαίτερα των Β-λεμφοκυττάρων που βρίσκονται στο βλαστικό κέντρο. Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή πριν λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση στα social media για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του. Ενδεικτικό του πόσο συγκίνησε τον κόσμο η υπόθεσή του, μια ημέρα μετά την σχετική ανάρτηση, το ποσό αυτό υπερκαλύφθηκε.

«Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όσο μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα. Πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω» είπε συγκινημένος ο αδερφός του. Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του…

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στις Σέρρες, με συγγενείς και φίλους να ετοιμάζονται για την αυλαία του δράματος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις