Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε αλλάξει και είχε αποκοπεί» – Ο πιλότος και οι σατανικές συμπτώσεις

Γλυκά Νερά

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Άνθρωποι που έζησαν από κοντά το ζευγάρι πριν το έγκλημα προσπαθούν να συμπληρώσουν με τις μαρτυρίες τους, το παζλ της υπόθεσης…

To προφίλ της δολοφονημένης Κάρολαϊν περιγράφει μια από τις καθηγήτριες που την έζησαν στην Αλόννησο. Πρόκειται για την εκπαιδευτικό που της έκανε στο σχολείο Αγγλικά τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, που είχε φοιτήσει η αδικοχαμένη μητέρα.

Η Κική Αναγνώστου περιγράφει την Κάρολ ως ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σχολείου. “Έπαιρνε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά προγράμματα. Ηταν δραστήριο, πρόθυμο και κοινωνικό παιδί. Από τα καλύτερα παιδιά που είχαν περάσει από το σχολείο μας”.

Για την σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τονίζει: “Τα τελευταία δύο χρόνια του σχολείου συνδεόταν με τον Μπάμπη. Φαινόταν οτι ήταν ένας παραμυθένιος έρωτας και το ζούσαν και οι δύο. Αυτό φαινόταν όσο η κοπέλα ήταν εδώ” επισημαίνει στο thenewspaper.gr.

Η κ. Αναγνώστου σημειώνει οτι “όσο κι αν τις τελευταίες εβδομάδες οι ενδείξεις ήταν πολλές και σχεδόν το περιμέναμε, σοκαρίστηκαν από την ομολογία. Ευχόμουν να μην είναι αυτός ο δολοφόνος, παρόλο που οι ενδείξεις ήταν αρκετές. Ήταν αποτρόπαιο έγκλημα από μόνο του. Πόσο μάλλον από τον ίδιο τον σύζυγό της. Υπήρχαν διάφορα κενά και ευχόμασταν όλα αυτά να είναι σατανικές συμπτώσεις.

Η καθηγήτρια της Κάρολ είδε το παιδί που τα τελευταία έξι χρόνια μεγάλωσε στα χέρια της, να απομακρύνεται όσο η σχέση της με τον κατηγορούμενο προχωρούσε. “Η Κάρολ από τότε που έφυγε από το νησί, δεν είχε καθόλου επαφές. Ούτε με εμένα, ούτε με τις φίλες της. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ερχόταν τακτικά εδώ. Είχε αποκοπεί για κάποιον λόγο, που τώρα υποψιαζόμαστε.»

Η κ. Αναγνώστου επισημαίνει οτι “η Κάρολαϊν έδινε πανελλήνιες εξετάσεις και μελετούσε. Εμένα μου είχε πει οτι ενδιαφέρεται να κοιτάξει πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μάλιστα μου είχε ζητήσει να της γράψω στα αγγλικά μία συστατική επιστολή για Πανεπιστήμια της Αγγλίας για να συνεχίσει τις σπουδές της. Δεν τη χρησιμοποίησε ποτέ, όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, γιατί γράφτηκε εκεί, αλλά δε νομίζω οτι καν ξεκίνησε τις σπουδές της.”

Εν τω μεταξύ ο πόνος είναι ανείπωτος για τη γυναίκα πίσω από τις γρίλιες. Η μητέρα της Καρολάιν κλεισμένη στο σπίτι της στην Αλόννησο προσπαθεί να χωρέσει στο νου της την τραγωδία. Χρειάζεται χώρο και χρόνο και στέλνει το μήνυμά της στα Μέσα Ενημέρωσης με μια οικογενειακή φίλη και δημοτική σύμβουλο του νησιού.

Η δημοσιότητα δεν αφήνει τη μητέρα της Καρολάιν να θρηνήσει έτσι όπως το έχει η ίδια ανάγκη. Θέλει να βρεθεί μόνη στην τελευταία κατοικία του κοριτσιού της μπροστά στην απέραντη θάλασσα. Εκεί όπου καθημερινά άνθρωποι του νησιού αφήνουν λουλούδια με βουρκωμένα μάτια.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η σκηνή στην κηδεία της Καρολάιν που έβαλε σε σκέψεις – «Τότε έδειξε ο πιλότος πως ήταν ένοχος»

Ένα μικρό κορίτσι που χάθηκε ξαφνικά από τις ζωές των φίλων και των εκπαιδευτικών της, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε πλάι της και την πήρε μακριά από το νησί. Τότε πολλοί από τους καθηγητές της Καρολάιν δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση και την τροπή στη ζωή της κοπέλας. Της αριστούχου μαθήτριας που γύρισε σελίδα στη ζωή της και παντρεύτηκε τόσο μικρή.

Click4more: Γλυκά Νερά: Αγωνία για την τύχη του παιδιού – Ο πιλότος, οι ψίθυροι και η «ξεχασμένη» έκπληξη για την Καρολάιν

«Ο πιλότος ερχόταν στο νησί και την έκανε βόλτες με το ελικόπτερο ενώ είχε να κάνει με ένα ανήλικο παιδί. Πώς όμως μπορούσαμε να εμπλακούμε σε τόσο λεπτά θέματα» λέει κάτοικος του νησιού.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις