Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν, ο φίλος του πιλότου και το αινιγματικό ταξίδι στην Κρήτη – «Δεν έδειχνε ικανός για φόνο»

Γλυκά Νερά

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κρατά ανάστατη ολόκληρη τη χώρα. Το κάθε στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας εξετάζεται με προσοχή. Η έρευνα, εκτός από τη νύχτα της δολοφονίας, εστιάζεται στα γεγονότα που πυροδότησαν την τραγωδία…

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο ώστε να καταλήξουν αν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί με δημόσιες παρεμβάσεις του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σε μια από τις τελευταίες αναφορές του, ο κύριος Κατερινόπουλος μίλησε για ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού. “Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση” είπε με νόημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “OnTime”, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή. Όλες οι πληροφορίες εξετάζονται με προσοχή, σε μια προσπάθεια των Αρχών, να ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες που πυροδότησαν τα τραγικά γεγονότα.

«Δεν έδειχνε ικανός για φόνο»

Για τη γνωριμία του με την άτυχη Καρολάιν, μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής της, στις καταδύσεις, Β. Παπατζιτζές, Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο κατά την οποία γνωρίστηκε με τον καθ ομολογία δολοφόνο της, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα.

Μίλησε για έναν ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος δεν έδειχνε ικανός να κάνει φόνο. “Πέσαμε από τα σύννεφα. Μέχρι και τη σύλληψη του Μπάμπη, δεν το περίμενε κανένας” είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Παπατζιτζές τόνισε ότι η κίνησή του, να πιέσει επτά λεπτά το κεφάλι της συζύγου του, δείχνει την εμμονή του. “Είναι σκληρό! Είναι τεράστιος χρόνος, είναι αιώνας για να σκεφθείς τι κάνεις. Δεν είναι ένα περίστροφο που σου έφυγε η σφαίρα…” τόνισε.

Στιγμές συγκίνησης στην Αλόννησο

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον πιλότο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εξακολουθεί να συγκλονίζει και εκτός από τα Γλυκά Νερά, έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο, κατά τα άλλα, νησί των Σποράδων, που έζησε και μεγάλωσε η αδικοχαμένη μητέρα.

Click4more: Γλυκά Νερά: Ντοκουμέντο του Live News με τη σπασμένη πόρτα της μεζονέτας – Το ψέμα του συζυγοκτόνου (video)

Όπως πληροφορεί το grtimes.gr, η αντιπρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων Αλοννήσου Χαρίκλεια Θεοδώρου, από διάφορα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αλλά και από επικοινωνία που έχει η ίδια με Βρετανούς, είναι πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρονται να πάνε στην Αλόννησο για να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.

Click4more: Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος δεν την κατάφερνε την Καρολάιν» – Στενός φίλος ξεσπά για το έγκλημα

Οι ξενοδόχοι από την πλευρά τους, όπως αναφέρει η πρόεδρος κα. Μαλαματένιου, πιστεύουν ότι το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το νησί αλλά το πανελλήνιο και όχι μόνο, δεν θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε για το αποτρόπαιο έγκλημα της κόρης του στη βρετανική Daily Mail με περηφάνια και όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις