Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γονατιστός και συγκινημένος ο Μητροπολίτης Πατρών προσεύχεται στον Άγιο Ανδρέα για την σωτηρία από την πανδημία (pics)

Γονατιστός και συγκινημένος ο Μητροπολίτης Πατρών προσεύχεται στον Άγιο Ανδρέα για την σωτηρία από την πανδημία (pics)

Στιγμές συγκίνησης και κατάνυξης βίωσαν το απόγευμα της Κυριακής (29/11) όσοι παρακολούθησαν την δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα. Τη δέηση διάβασε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και προσευχήθηκε ακόμη για την ανάπαυση των ψυχών όλων όσων κατέληξαν χτυπημένοι από την πανδημία του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια του Αρχιερατικού Εσπερινού, που -όπως μεταδίδει το tempo24.gr- τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος διάβασε δέηση για την σωτηρία της πόλης και της πατρίδας από την πανδημία. Προηγήθηκε δέηση υπερ όλων όσων ασθενούν αυτές τις ώρες στα νοσοκομεία της Πάτρας και της χώρας. Ο Μητροπολίτης Πατρών προσευχήθηκε ακόμη για την ανάπαυση των ψυχών όλων όσων κατέληξαν χτυπημένοι από τον κορονοϊό.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της δέησης ο Μητροπολίτης Πατρών -όπως μεταδίδει το tempo24.gr- ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ και οι ελάχιστοι κληρικοί και διάκονοι που βρίσκονταν εντός του Ναού παρακολούθησαν γονατιστοί και με κατάνυξη την δέηση.

Η δέηση μεταδόθηκε απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό «Λύχνος».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις