Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γρεβενά: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που ζήτησε σε γάμο ανήλικη που βίαζε!

Γρεβενά: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που ζήτησε σε γάμο ανήλικη που βίαζε!
intime (αρχείο)

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά. Προφυλάκιση και για τη μητέρα της ανήλικης.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Ανακριτή, ο 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε 12χρονο κορίτσι στα Γρεβενά, κρίθηκε προφυλακιστέος. Προφυλακιστέα κρίθηκε κι η μητέρα του κοριτσιού, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο.

Στα δικαστήρια της πόλης, συγκεντρώθηκε πλήθος κατοίκων. Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούν ανάστατοι τις εξελίξεις στην υπόθεση, που όπως λένε, είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της κοινωνίας τους.

Τo παρακάτω βίντεο είναι από την προσαγωγή των δύο κατηγορουμένων, το πρωί της Τρίτης (3.12.2019), πριν την απόφαση για την προφυλάκιση.

Γρεβενά: Ο σκοτεινός ρόλος της μητέρας…

Ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (1.12.2019), μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Η υπόθεση αυτή, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, άτομα που έβλεπαν το τελευταίο διάστημα την περίεργη αυτή σχέση του 45χρονου με την οικογένεια της ανήλικης.

Λίγες μέρες πριν τη σύλληψη, ο 45χρονος είχε ζητήσει την 12χρονη σε γάμο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση και από το ανήλικο θύμα του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

πηγή: grevenamedia.gr &: kozani.gr 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις