Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η κηδεία του δράστη και αυτόχειρα – Τα λόγια φίλων και συγγενών του

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η κηδεία του δράστη και αυτόχειρα – Τα λόγια φίλων και συγγενών του

Λίγες ώρες πριν την κηδεία του θύματος, της 31χρονης Ντόρας, συγγενείς και φίλοι του 40χρονου δράστη, λένε το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους. Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από το έγκλημα…

Στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου πραγματοποιείται η κηδεία του 40χρονου άνδρα ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ( 22/9/2021) δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του Ντόρα και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.  

Στο κοιμητήριο και στην εκκλησία όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, ενώ πολλοί είναι και οι συγγενείς του δολοφόνου και αυτόχειρα οι οποίοι έφτασαν από τον τόπο καταγωγής του, τη Λακωνία.   

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους και πολλοί από τους πελάτες του 40χρονου άνδρα ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο της τοποθέτησης αλουμινίων. «Επαγγελματικά τον γνώριζα. Η συνεργασία μας ήταν άψογη, ήταν πάντα συνεπής. Τον έβλεπα πάντα χαρούμενο. Δεν μπορώ  ακόμα να το πιστέψω. Αυτό που έγινε με πάγωσε» λέει στο newsit.gr, μια γυναίκα που πήγε στην κηδεία του 42χρονου, με την οποίο είχε συνεργαστεί επαγγελματικά.    

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις