Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Την βρήκαν μέσα στο φαρμακείο» λέει στο newsit.gr o πρόεδρος της κοινότητας Πηγών

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Την βρήκαν μέσα στο φαρμακείο» λέει στο newsit.gr o πρόεδρος της κοινότητας Πηγών

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές Καβάλας, μετά τη νέα γυναικοκτονία που έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Ένας 55χρονος σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η 43χρονη είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 55χρονος πήγε στο φαρμακείο που είχαν με την 43χρονη και την στραγγάλισε, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ο ίδιος στις Αρχές για να δηλώσει ότι έχει κάνει κακό στη σύζυγό του. 

«Ήμασταν χρόνια φίλες, από τότε που άνοιξε το φαρμακείο. Ήταν σαν άνθρωπος πολύ καλή, καλή στη δουλειά της, αλλά για την προσωπική της ζωή δεν ήξερα τίποτα, ήταν πολύ κλειστή, δεν έλεγε ποτέ μα ποτέ για τα προσωπικά της, έδειχνε ευτυχισμένη, τι να σας πω. Εγώ σήμερα το έμαθα αυτό που έγινε» λέει στο newsit.gr η Λαρίσα Κοσμίδου γιατρός και φίλη της 43χρονης.

«Έχουμε πάθει όλοι σοκ με αυτό που έγινε»

Για το ζευγάρι μίλησε στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγών, Δημήτρης Λεπίδας. «Ήταν μια πάρα πολύ καλή κυρία, κοινωνική, εξυπηρετική, έχουμε πάθει όλοι σοκ με αυτό που έγινε. Την βλέπαμε σε καθημερινή βάση, έχουμε συγκλονιστεί, κρίμα, τι να πω» λέει σοκαρισμένος.

«Περισσότερο το δούλευε η 43χρονη με μια υπάλληλο, αλλά αρκετές φορές ερχόταν και ο δράστης. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, τι γινόταν μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Έχουν δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών» προσθέτει ο Δημήτρης Λεπίδας, μιλώντας στο newsit.gr.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγών καταλήγει, λέγοντας στο newsit.gr, ότι «οι συγγενείς της μένουν στην Καβάλα, το χωριό μας είναι 30 χιλιόμετρα από την Καβάλα, από χθες το απόγευμα μέχρι το βράδυ την έψαχναν οι συγγενείς της και δεν μπορούσαν να την βρουν. Η ίδια δεν είχε ανοίξει χθες το φαρμακείο και αργά το βράδυ ήρθε η αστυνομία και η ασφάλεια και την βρήκαν μέσα στο φαρμακείο και τον σύζυγο με κομμένες τις φλέβες».

Δείτε φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δεν φέρει τραύματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, εκεί βασίζεται και η εκτίμηση για τον στραγγαλισμό. Ο δράστης φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και το λαιμό, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου, Άγγελος Λαμπιδής, Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις