Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Η κηδεία της αδικοχαμένης Νεκταρίας – Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά της

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Η κηδεία της αδικοχαμένης Νεκταρίας – Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά της

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην 48χρονη Νεκταρία, που έπεσε νεκρή από τα χτυπήματα του πρώην συζύγου της. Η αυλαία της τραγωδίας πέφτει στον τόπο καταγωγής της, στη Μεσαρά της Κρήτης. Η γυναικοκτονία εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία…

Ράγισαν καρδιές στην εκκλησία του χωριού, στον Αμπελούζο της Μεσαράς, όταν έφτασε το φέρετρο με τη σορό της 48χρονης. Της γυναίκας που έγινε το 13ο θύμα από τις αρχές του χρόνου, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του άλλοτε συντρόφου της. Του άντρα που έκανε πατέρα και του χάρισε 4 παιδιά. Αυτά που σήμερα καλούνται να διαχειριστούν τον πόνο της απώλειας.

Η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου ξεκίνησε στις 14.00 το μεσημέρι. Εκτός από τα παιδιά της αδικοχαμένης μητέρας, στην εκκλησία ήταν πλήθος κόσμου που ήθελε να πει ένα τελευταίο αντίο στην 48χρονη. Το έγκλημα που σημειώθηκε χθες το πρωί, έξω από ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ιεράπετρα συγκλόνισε τους πάντες. Ακόμα και εκείνους που δεν είχαν γνωρίσει την αδικοχαμένη Νεκταρία.

Η ηλικιωμένη μητέρα της Νεκταρίας δεν γνωρίζει τις συνθήκες θανάτου της κόρης της. Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η οικογένειά της δεν θέλησε να της αποκαλύψει την άγρια δολοφονίας της Νεκταρίας από τον σύζυγό της.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε λίγο αργότερα όταν το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, με τον κόσμο να παίρνει το δρόμο για το νεκροταφείο…

Η αυλαία του θρίλερ της Ιεράπετρας που κράτησε με κομμένη την ανάσα όλη την Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής έπεσε λίγο πριν από τις 16.00 χθες το απόγευμα, όταν ο συζυγοκτόνος παραδόθηκε αιμόφυρτος και ξυλιασμένος από το κρύο στους αστυνομικούς, ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν 7 ολόκληρες ώρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις