Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 54χρονος δράστης – Δηλώνει μετανιωμένος

Γυναικοκτονία στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 54χρονος γυναικοκτόνος στην Κρήτη. Κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Ο 54χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας που έχει σοκάρει την Κρήτη αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, πέρασε τo κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο, ενώ παράλληλα δήλωσε μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του να κατακρεουργήσει τη 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, Νεκταρία

Μάλιστα, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν είχε ασκήσει βία σε βάρος της άτυχης γυναίκας ή στα παιδιά του. Επίσης, φέρεται να δήλωσε πως τον απασχολεί το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με αυτά, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει προς το παρόν η 22χρονη κόρη του.

Το χρονικό της σοκαριστικής γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα

Την περασμένη Παρασκευή (29.10.2021) η 48χρονη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο 54χρονος εμβόλισε με τη μηχανή του την άτυχη γυναίκα και την κυνήγησε όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητό της.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει, αλλά, ο δολοφόνος την κατέσφαξε με μαχαίρι!

Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Click4more: Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο ο συζυγοκτόνος στα δικαστήρια

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη μητέρα του…

Μετά από μια πολύωρη επιχείρηση οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με τον γιο του 54χρονου τον έπεισαν να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος, δύο ημέρες πριν διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις