Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ζημιές στην ταβέρνα του δράστη – Ποια ήταν η 47χρονη που δολοφονήθηκε

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ζημιές στην ταβέρνα του δράστη – Ποια ήταν η 47χρονη που δολοφονήθηκε

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην ταβέρνα του 49χρονου που το απόγευμα της Κυριακής πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη στην περιοχή Πάνορμου στο Ρέθυμνο. Υπενθυμίζεται πως ο δράστης της 8ης γυναικοκτονίας, μέσα σε λίγους μήνες στην Ελλάδα, αυτοπυροβολήθηκε και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το πρωί της Δευτέρας περαστικοί διαπίστωσαν πως η ταβέρνα του 49χρονου στο Ρέθυμνο είχε υποστεί μικροφθορές. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το creta24.gr φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πετάξει τις γλάστρες και έχουν γυρίσει τα τραπέζια, ενώ από τις φωτογραφίες διακρίνεται και το γειτονικό μαγαζί (fish spa) της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναικοκτονία σημειώθηκε καθώς ο 49χρονος, έγγαμος πατέρας τριών παιδιών, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η 47χρονη τον απέρριψε ερωτικά. Γείτονες που γνώριζαν δράστη και θύμα ανέφεραν είχαν αποκλείσει από την πρώτη στιγμή οι δύο τους να διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Ποια ήταν η 47χρονη

Η 47χρονη Σταυρούλα που ζούσε στο Μυλοπόταμο, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Διατηρούσε κατάστημα fish spa στον τουριστικό Πάνορμο.

Πλέον είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου και το 2ο στην Κρήτη.

Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς δηλώνουν πόσο συγκλονισμένοι είναι από το τραγικό αυτό νέο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος.

Πηγή: creta24.gr, cretapost.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις