Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η απάντηση του Ποταμιού στο Δήμαρχο Λέρου για τα κλιματιστικά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Ο δήμαρχος έχει προφανώς δίκιο και με χαρά αποκαθιστούμε τα πράγματα. Ο Δήμος δεν πλήρωσε για τα κλιματιστικά” αναφέρει η ανακοίνωση από το Ποτάμι.

Και συνεχίζει: “Όμως η ουσία παραμένει. Πόσο στοίχισε το hot spot της Λέρου; Κόστισε ή δεν κόστισε 1.568.000 ευρώ ενώ η αρχική προκήρυξη ήταν 520.000; Το «παράρτημα Α» για την «κατασκευή κέντρου υποδοχής, ταυτοποίησης (hot spot) στη Λέρο» αναφέρει συγκεκριμένα: «Τιμή κατ’ αποκοπή για το σύνολο των εργασιών όπως αυτές αναλυτικά περιγράφονται, πεντακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ». Μάλιστα στο κείμενο αναφέρεται ότι «μπορεί να προκύψουν αποκλείσεις, οι οποίες δεν είναι άμεσα ορατές και θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια των εργασιών». Και εμφανίστηκαν! 1.048.000 ευρώ αποκλίσεις! Τρεις φορές το τίμημα!”

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο δήμαρχος Λέρου, με ανακοίνωσή του είχε διαψεύσει τα όσα είπε ο Σ. Θεοδωράκης χθες στη βουλή για το Δήμο Λέρου και συγκεκριμένα ότι πλήρωσε την αγορά και την τοποθέτηση 240 κλιματιστικών, στον χώρο του Κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών Λέρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε