Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η δωδεκάμετρη λιμουζίνα που τρέλανε του Λαρισαίους [pics,vid]

ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa

Θέμα συζήτησης στην πόλη είναι τις τελευταίες ημέρες το πολυτελές αυτοκίνητο που βρίσκεται παρκαρισμένο στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα. Πρόκειται για μία λευκή λιμουζίνα μήκους… 12 μέτρων!

Το αμερικανικό μοντέλο της γνωστής εταιρείας πολυτελών οχημάτων “lincoln” φιγουράρει σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να βγάλουν μία… selfie με τη λιμουζίνα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η λιμουζίνα ανήκει σε επιχειρηματία που ασχολείται γενικότερα με αντίκες και σπάνια αντικείμενα αλλά και με αυτοκίνητα που… μαγνητίζουν τα βλέμματα. Όπως εξήγησε ο ίδιος στο onlarissa.gr, η λιμουζίνα ήρθε από την Αμερική με στόχο να χρησιμοποιηθεί κυρίως για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους κλπ) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στα άμεσα πλάνα του είναι να πάει στη Λάρισα το θρυλικό “01 dodge challenger” των “dukes” αλλά και μία formula 1 ferrari!

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του οχήματος, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το εξωτερικό του…

Βέβαια η απορία στην Ελλάδα της κρίσης του 2016 όπου φορολογούνται τα πάντα πλην του… οξυγόνου, είναι τι θα πληρώνει για μία λιμουζίνα 5.700 κυβικών και 12 μέτρων στην εφορία. Η απάντηση είναι ότι μόνον για ετήσιο φόρο πολυτελείας 12.000 ευρώ, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ύψος των τελών κυκλοφορίας!

Πηγή: onlarissa

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε