Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η φωτογραφία του πρωθυπουργού με τον χαροκαμένο πατέρα στη Σάμο

Η φωτογραφία του πρωθυπουργού με τον χαροκαμένο πατέρα στη Σάμο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι το σημείο, που άφησαν αγκαλιασμένα, την τελευταία πνοή τους, τα δύο ανήλικα παιδιά στη Σάμο.

Συνάντησε τους γονείς των παιδιών για να τους πει συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία,ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να έχει αγκαλιάσει τον πατέρα του ενός παιδιού και να κοιτάζουν μαζί, το σημείο που έγιναν όλα.

Νωρίτερα, μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του 17χρονου Άρη, περιέγραψε κάποια από αυτά που είπαν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός, είπε ο Αλέξης Κομνηνός, του αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την κόρη του, το βράδυ της Παρασκευής. “Θα μπορούσε στη θέση αυτών των παιδιών να ήμουν εγώ” του είπε η Δάφνη, αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους γονείς της Κλαίρης και του Άρη.

Click4More: Σάμος: Το πρωί τον άφησα χαμογελαστό και το απόγευμα τον βρήκα νεκρό, λέει στο newsit.gr ο πατέρας του Άρη

“Ο κ. πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε ό,τι ψυχολογική υποστήριξη χρειαζόμαστε εμείς και τα παιδιά μας”, είπε ο Αλέξης Κομνηνός. Εκείνος, έθεσε στον πρωθυπουργό το μεγάλο πρόβλημα. “Στις επαρχιακές πόλεις και στα χωριά υπάρχουν πολλά κτήρια που είναι εγκαταλελειμμένα 30-40 χρόνια είτε γιατί δεν ενδιαφέρονται είτε γιατί είναι κληρονομικά θέματα στη μέση με αποτέλεσμα να μην συντηρούνται και αυτά έγιναν η αιτία να χάσουν την ζωή τους ο Άρης και η Κλαίρη”….

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις