Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Λάρισα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με Το Πάρκο των Ευχών

Η Λάρισα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με Το Πάρκο των Ευχών

Πλήθος Λαρισαίων από την πρώτη μέρα στο Πάρκο των Ευχών, καθώς αυτό φωταγωγήθηκε και επίσημα για την φετινή χρονιά του. Τα Χριστούγενν α είναι ήδη εδώ και σας περιμένουν…

Στο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης χαρακτήρισε το Πάρκο των Ευχών ως “πόλο έλξη για μικρούς και μεγάλους από όλη την Ελλάδα. Η Λάρισα ανοίγει ένα μήνα γιορτής και είμαι βέβαιος ότι το πάρκο μας θα γεμίσει από μικρούς και μεγάλους φίλους. Αλλά όχι μόνο το Πάρκο των Ευχών. Όλη αυτή η δραστηριότητα έχει συνδεθεί με τους πεζόδρομους της πόλης, τα αμέτρητα καφέ, τους χώρους εστίασης, την εμπορική αγορά. Όλη την πόλη”.

Ένα υπερθέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο παγοδρόμιο του Πάρκου των Ευχών. Ένα μοναδικό show στον πάγο απόλαυσαν όσοι στο παγοδρόμιο του Αλκαζάρ, καθώς εκείε πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με το φετινό πρόγραμμα, στο πάρκο θα υπάρχουν επιπλέον θεματικά περίπτερα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες ψυχαγωγικές δράσεις ενταγμένες στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Αξίζει σπίσης να σημειωθεί ότι αυτό που ξεχωρίζει φέτος στο πάρκο και αναμένεται να εντυπωσιάσει, είναι ασφλαώς το φαντασμαγορικό στρογγυλό παγοδρόμιο, αλλά και το φωτεινό δέντρο περίπου 24 μέτρων που θα βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης του «Πάρκου και των Ευχών».

Στο φετινό «Πάρκο των Ευχών» θα λειτουργούν για μικρούς και μεγάλους όμορφες θεματικές δράσεις, συναυλίες και γιορτινές εκπλήξεις στο «Σπίτι του Αϊ Βασίλη», στο «Σπίτι των Ξωτικών», στο «Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη», στο «Σπίτι για το Face Painting», στην «Ακαδημία Μικρών Μάγων» στο «Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου» αλλά και στη «Παραμυθοχώρα». Επίσης, στο πάρκο θα λειτουργεί λούνα παρκ, καρουζέλ, τρενάκι, αλλά και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λάρισας, Παναγιώτης Νταής, εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία ότι οι επισκέπτες εφέτος θα ξεπεράσουν τους 700.000 που ήταν πέρυσι, ενώ σημείωσε πως άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ελλάδας έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για να επισκεφτούν το «Πάρκο των Ευχών» στις γιορτές.

Για περισσότερες πληροροφίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Πάρκου των Ευχών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις