Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η νονά που «λαμπάδιασαν» τα μαλλιά της αποκαλύπτει λεπτομέρειες: «Θα το θυμόμαστε για χρόνια»

Η νονά που «λαμπάδιασαν» τα μαλλιά της αποκαλύπτει λεπτομέρειες: «Θα το θυμόμαστε για χρόνια»

Δεν περίμενε να γίνει viral η στιγμή που έγινε νονά. Φυσικά βέβαια, δεν περίμενε και ότι θα «λαμπαδιάσουν» τα μαλλιά της, την ώρα που πλησίαζε την κολυμπήθρα.

Η νονά, για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα από χθες, μίλησε στο CretaLive, για τα όσα συνέβησαν.

«Βαφτίζονταν τρία αδερφάκια και εγώ βάφτιζα το δεύτερο στη σειρά. Όταν ήρθε η δική μου σειρά έσκυψα για να λαδώσω το μικράκι μας και πραγματικά δεν κατάλαβα πότε και πώς, πλησίασα τις μικρές λαμπάδες που βρισκόντουσαν στην κολυμπήθρα και άκουσα φωνές και ένα χέρι στο κεφάλι μου, να προσπαθεί προφανώς να σβήσει τη φωτιά».

Η ίδια, κράτησε την ψυχραιμία της, καθώς όπως λέει, οι άνθρωποι που ήταν κοντά της, την διαβεβαίωσαν ότι δε φαινόταν τίποτα καμένο στο κεφάλι της. Θυμηθείτε τη σκηνή:

«Εκείνη την ώρα επειδή μύρισε όλη η εκκλησία καμένο, ντράπηκα λιγάκι αλλά μίλησα με τον κουμπάρο μου και ρώτησα αν είναι όλα τα μαλλιά στη θέση τους. Μου λέει ναι μην ανησυχείς δε φαίνεται τίποτα. Και συνεχίσαμε. Το πήρα πιο πολύ για αστείο, δεν ήθελα να τρομάξω και το παιδάκι… Γελούσαμε όλη την ώρα. Επειδή έχω σγουρό μαλλί δε φαίνεται καθόλου. Θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμη. Ο παπάς μου έλεγε δεν φαίνεται τίποτα. Δε σταματούσαμε να γελάμε με το συμβάν».

«Δεν περίμενα να δω την περιπέτειά μου να παίρνει τόσο μεγάλη διάσταση και χαίρομαι, μέσα σε τόσο άσχημες ειδήσεις, αν έκανα κάποιους συνανθρώπους μου να χαμογελάσουν» καταλήγει η νονά που έγινε viral.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις