Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ιεράπετρα: Διασωληνωμένος ο 10χρονος που τραυματίστηκε με το τζετ σκι

Ιεράπετρα: Διασωληνωμένος ο 10χρονος που τραυματίστηκε με το τζετ σκι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Πολλά ερωτήματα γεννά το σοβαρό ατύχημα που έγινε με τζετ σκι, στην Ιεράπετρα, με ένα 10χρονο αγόρι να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το NeaKriti, η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή καθώς έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Το παιδί τραυματίστηκε το απόγευμα στην Ιεράπετρα, όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε έπεσε σε ξύλινη κατασκευή, στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, χειριστής του τζετ σκι ήταν ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε στα πόδια του το άτυχο παιδί, όταν έχασε τον έλεγχο του τζετ σκι που ξέφυγε από την πορεία του. Αυτό, έπεσε στην ξύλινη κατασκευή που χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος και ο 10χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 31 ετών χειριστής.

Σημειώνεται, ότι ο 10χρονος που παραθέριζε με τους γονείς του στον Μακρύ Γιαλό, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ.

Και οι δύο γονείς του 10χρονου βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους στο νοσοκομείο ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις