Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι

Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι

Ολονύχτιες ήταν οι έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο το βράδυ της Δευτέρας (15.1.2024) στο Πλουτοχώρι της Ηλείας. Ωστόσο, οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αγνοούμενοι είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην περιοχή τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις