Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε κάμπινγκ και τραυμάτισε γυναίκα! Έτρεχαν να σωθούν οι φίλοι της (Φωτό)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε κάμπινγκ και τραυμάτισε γυναίκα! Έτρεχαν να σωθούν οι φίλοι της (Φωτό)

Ο ανεμοστρόβιλος έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του, στην Ηλεία και πέρασε από κάμπινγκ όπου βρίσκονταν τουρίστες. Στο νοσοκομείο μία γυναίκα που τραυματίστηκε…

Δύσκολες ώρες πέρασαν οι ένοικοι ενός κάμπινγκ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, καθώς ένας ανεμοστρόβιλος  στην περιοχή χτύπησε και το κάμπινγκ, στο οποίο διαμένουν αλλοδαποί, κυρίως Αγγλοι. Ο αέρας σάρωσε το χώρο, σήκωσε τα πάντα και τραυμάτισε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα, στη Ζαχάρω του νομού Ηλείας, ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι και προκλήθηκε ανεμοστρόβιλος. Η Αγγλίδα τουρίστρια βρισκόταν στη σκηνή της όταν δύο πεύκα έπεσαν πάνω της και την καταπλάκωσαν!

Η ίδια τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Στις σκηνές βρίσκονταν και άλλοι τουρίστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τροχόσπιτο όταν ξέσπασε η καταιγίδα προκειμένου να προφυλαχθούν. Ωστόσο η Αγγλίδα προτίμησε να παραμείνει στη σκηνή της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας

Εν τω μεταξύ, η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα παραλιακές περιοχές της νότιας Ηλείας, κοντά στα όρια με τον νομό Μεσσηνίας, προκάλεσε προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, «εξ’ αιτίας της καταιγίδας και του ανεμοστρόβιλου προκλήθηκαν πτώσεις δέντρων στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου στον Δήμο Ζαχάρως, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω πτώσης στύλων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος».

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «μάς έχουν αναφερθεί μεμονωμένες καταστροφές σε θερμοκήπια της περιοχής».

Πηγή: ilialive.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις