Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Απανθρακώθηκε γυναίκα από φωτιά στο σπίτι της – Οι πρώτες εικόνες

Ηλεία: Απανθρακώθηκε γυναίκα από φωτιά στο σπίτι της – Οι πρώτες εικόνες

Η φωτιά σε σπίτι στον οικισμό Ράμα στην Ηλεία, στάθηκε μοιραία για μία γυναίκα που εγκλωβίστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες. Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε απανθρακωμένη…

Σκληρές εικόνες μέσα στο σπίτι που εκδηλώθηκε φωτιά, με μία γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή και απανθρακωμένη. Ήταν η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, που εγκλωβίστηκε μόνη και αβοήθητη. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, που δυστυχώς δεν την πρόλαβαν ζωντανή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, περίπου 90 ετών, εντοπίστηκε απανθρακωμένη, στο σπίτι όπου διέμενε, στα Μυρώνια, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα, στον οικισμό Ράμα της περιοχής, που βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Μίνθη σε υψόμετρο 529 μέτρα.

Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους στενούς συγγενείς της άτυχης γυναίκας να ειδοποιούνται και να φτάνουν στο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις