Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε ο δημοσιογράφος Ηλίας Φροντιστής – Συγκλονίζει τον Πύργο η ανείπωτη τραγωδία (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο αρθρογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο – Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που προσπάθησαν να του σώσουν τη ζωή…

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε από την περασμένη Παρασκευή ο Ηλίας Φροντιστής φεύγοντας από την ζωή νωρίς το βράδυ της Τρίτης. Τα τελευταία 24ώρα ο γνωστός αρθρογράφος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας στην Εθνική Οδό Πύργου – Ολυμπίας, όταν αυτοπυρπολήθηκε στην άκρη του δρόμου.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα, ο επί χρόνια αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», δεν κατάφερε να νικήσει στην άνιση μάχη που έδινε. Ο 78χρονος Ηλίας Φροντιστής, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος περνούσε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων. Έμεινε αβοήθητος και έκανε πράξη τις απειλές, που είχε εκμυστηρευτεί σε στενά φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα.
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Το χρονικό της τραγωδίας που συγκλονίζει την Ηλεία

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ο αρθρογράφος περιλούστηκε με οινόπνευμα και ύστερα με αναπτήρα τυλίχθηκε στις φλόγες και έπεσε στο έδαφος. Αντιμέτωποι με το σκληρό θέαμα ήρθαν διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι παρά το αρχικό σοκ, βρήκαν το σθένος και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 78χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά εγκαύματα, που κάλυπταν το 80% του σώματός του και παρά τις προσπάθειές τους να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν…


Πηγή: patrisnews.com, thebest.gr, ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε