Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Δασική φωτιά στην περιοχή Κρυονέρι – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ηλεία: Δασική φωτιά στην περιοχή Κρυονέρι – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Μαίνεται η δασική φωτιά στην περιοχή Κρυονέρι στην Ηλεία, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της…

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή, Κρυονέρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις πυρόσβεσης αναμένεται να ενισχυθούν με 20 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και έξι οχήματα.

Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος σε δήλωσή του στο ilialive.gr σχολίασε την πρόωρη έναρξη επικίνδυνων πυρκαγιών από το Φλεβάρη, καθώς τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσε ισάριθμες φωτιές εντός των ορίων του δήμου. «Ξεκινήσαμε… καλά φέτος, προχθές στα Γαυράκια, χθες στα Μαραγκαίικα σήμερα στα Βρεττέικα στο Κρυονέρι. Από τις έξι το πρωί ειδοποιήθηκα από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας από τον κ. Μπαλκάμο, ότι έχουμε φωτιά.

Ήρθα κατευθείαν εδώ, ακολούθησαν και οι αντιδήμαρχοι, ήτανε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας εδώ και μαζί με τον διοικητή ειδοποιήσαμε τους εργολάβους, έρχεται η υδροφόρα, έχουν έρθει του Δήμου τα δύο μηχανήματα, μία τσάπα και τρία μικρά πυροσβεστικά».

Να σημειώσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στη Βουλιαγμένη Πηνείας που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη κινητοποίηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις