Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Δραματικός απεγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο – Μια άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητό του [pics]

Ηλεία: Δραματικός απεγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο – Μια άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητό του [pics]

Πάγωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην Ηλεία από τις εικόνες που έβλεπαν μπροστά τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμενε εγκλωβισμένος, με τον χρόνο να περνάει βασανιστικά…

Ένας 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, κοντά στο Καπελέτο στην Ηλεία, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 08.00 το πρωί της Κυριακής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άντρας, εξετράπη απο την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι πάνω σε μια ελιά.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε αντιληπτό από τους διερχόμενους οδηγούς που σταμάτησαν να βοηθήσουν και να καλέσουν την Πυροσβεστκή, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο νεαρός οδηγός ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Μετά απο προσπάθειες απεγκλωβίστηκε απο άνδρες της Π.Υ. Λεχαινών και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας.

Στη συνέχεια ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις