Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηλεία: Είχε πεθάνει και η μητέρα του 13χρονου κοριτσιού που «έσβησε» στην Πηνεία – Το χρονικό της τραγωδίας

Ηλεία: Είχε πεθάνει και η μητέρα του 13χρονου κοριτσιού που «έσβησε» στην Πηνεία – Το χρονικό της τραγωδίας

Ο θάνατος ενός 13χρονου κοριτσιού από τη Βουλιαγμένη Πηνείας, βύθισε σε θλίψη όλη την Ηλεία.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου Ηλείας χωρίς αισθήσεις και από εκεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες.

Αυτό που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την τραγωδία, είναι πως ο πατέρας της, Α.Δ, κάποια χρόνια πριν είχε χάσει και τη σύζυγό του και μητέρα της 13χρονης Κωνσταντίνας που πέθανε τη Δευτέρα. 

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες

Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση.

Τραγική λεπτομέρεια: ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Αμαλιάδα, αλλά πλέον ήταν αργά.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Ο θάνατός της φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα ακολουθήσει διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Η Κωνσταντίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας, μετά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις