Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Εντοπίστηκε ζωντανή κάτω από ένα δέντρο η Γερμανίδα τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί

Ηλεία: Εντοπίστηκε ζωντανή κάτω από ένα δέντρο η Γερμανίδα τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί

Ζωντανή αλλά εξαντλημένη βρέθηκε η Γερμανίδα τουρίστρια που παρέμενε αγνοούμενη επί ένα 24ωρο. Την εξαφάνιση της γυναίκας, που είχε βγει με τη γάτα της, είχε δηλώσει ο σύντροφός της…

Το πρωί της Κυριακής περίπου στις 08.00, στις πρώτες ώρες των ερευνών της δεύτερης ημέρας, εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση η 76χρονη Γερμανίδα που παρέμενε αγνοούμενη για ένα 24ωρο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί το πρωί του Σαββάτου (03-07-2021), ανάμεσα στην περιοχή Γρύλλου – Βρίνας – Σμέρνας στην Κρέστενα.

Ο σύντροφός της ανησύχησε που δεν επέστρεψε από τη συνηθισμένη βόλτα που βγαίνει καθημερινά με τη γάτα της και ενημέρωσε τις Αρχές. Σύμφωνα με το ilialive.gr, αστυνομία και Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν έρευνες οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων, της ΟΠΚΕ Ηλείας και του Π.Κ. Κρεστένων, χθες το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί οι έρευνες συνεχίστηκαν ενώ θα συνέβαλαν η 6η ΕΜΑΚ με σκύλο της ομάδας έρευνας και διάσωσης, καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός. Όμως κάτοικος της Βρίνας και εκπρόσωποι των Αρχών, εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα σε απόσταση περίπου 500 μέτρών από το κατάλυμά της κάτω από ένα δέντρο, εξαντλημένη αλλά σε γενικότερα καλή κατάσταση.

Αναμένεται να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τις επόμενες ώρες, θα γίνουν γνωστά όλα όσα έζησε μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις