Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηλεία: Έβρισε χυδαία και χίμηξε στη γιατρό, μπροστά σε ασθενείς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αμαλιάδας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών και των συνοδών τους, με πρωταγωνιστές έναν ειδικευμένο γιατρό και μια επικουρική γιατρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφθασε ένα περιστατικό στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία και αφού εξετάστηκε αρχικά από αγροτικό γιατρό και εν συνεχεία από την επικουρικό επιμελήτρια Β’, κρίθηκε ότι έπρεπε να παραπεμφθεί σε άλλο ιατρείο του νοσοκομείου, για περαιτέρω εξέταση και χορήγηση θεραπείας ή και νοσηλείας εάν αυτό κρινόταν απαραίτητο. Μέχρι εκεί όλα καλά και φυσικά τίποτα δεν προμήνυε για την συνέχεια…

Ο ασθενής μετέβη σε άλλο εξωτερικό ιατρείο, όπως υπεδείχθη και ενώ ξεκίνησε η εξέτασή του, ο ειδικευμένος ιατρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, διαπίστωσε ότι δεν έφερε μαζί του και παραπεμπτικό από τα επείγοντα και ούτε λίγο ούτε πολύ «τα πήρε στο κρανίο».

Σκηνές απείρου κάλλους στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αμαλιάδας

Άφησε λοιπόν το πόστο του, πήγε στα επείγοντα και συμβούλευσε την επικουρική επιμελήτρια, την επόμενη φορά που θα έστελνε περιστατικό, να το συνοδεύει και με σχετικό παραπεμπτικό. Η ίδια του είπε «εντάξει» και θεώρησε το θέμα λήξαν.
Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί ο ειδικευμένος ενώ κατευθύνθηκε στην πόρτα για να φύγει, άνευ λόγου και αιτίας, πισωγύρισε και άρχισε να βρίζει χυδαιότατα την επικουρική επιμελήτρια, με ακατανόμαστες εκφράσεις.

Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αλλά επεχείρησε να της επιτεθεί, αρπάζοντάς την από το χέρι και πετώντας την προς τα εξεταστήρια. Σύμφωνα με το patrisnews.com, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση των άλλων γιατρών που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στα επείγοντα.

Οι γιατροί έπιασαν τον μαινόμενο ειδικευμένο και τον απώθησαν έξω από το ιατρείο, ενώ η επικουρική ιατρός δεν πίστευε στα μάτια της από αυτό που συνέβη στα καλά καθούμενα. Η επόμενη κίνησή της ήταν να υποβάλλει αναφορά στην διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Το αυτοκίνητο που έκανε μικρούς και μεγάλους να ”κολλήσουν” – Φωτό!

Αχαϊα: Το προβληματικό κρεβάτι κρατάει ξύπνια μια… ολόκληρη πολυκατοικία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε