Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Καταγγελία για μαφιόζικη ληστεία στην Αμαλιάδα με λεία μια τσάντα με 1.500 ευρώ

Ηλεία: Καταγγελία για μαφιόζικη ληστεία στην Αμαλιάδα με λεία μια τσάντα με 1.500 ευρώ

Η ληστεία στην Αμαλιάδα βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικών στην Ηλεία, που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών…

Οι έρευνες για τη ληστεία στην Αμαλιάδα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του θύματος σε αστυνομικούς στην Ηλεία. Όπως είπε, οι δράστες τον ακινητοποίησαν και βούτηξαν την τσάντα που κρατούσε. Μέσα υπήρχαν μετρητά, προσωπικά του αντικείμενα αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο. Με τους ληστές πριν απομακρυνθούν, να τον προειδοποιούν όπως ανέφερε στις Αρχές, να μην μιλήσει για αυτό που συνέβη.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, σε περιοχή της Αμαλιάδας, με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό άνδρα την τσάντα του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα, απειλώντας τον παθόντα να μην καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την σε βάρος του αξιόποινη πράξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις