Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Ληστές ανατίναξαν ΑΤΜ και απείλησαν γυναίκα με όπλο – Αποδείχθηκαν «ατζαμήδες» και δεν έκλεψαν τα λεφτά

Ηλεία: Ληστές ανατίναξαν ΑΤΜ και απείλησαν γυναίκα με όπλο – Αποδείχθηκαν «ατζαμήδες» και δεν έκλεψαν τα λεφτά

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στην Δίβρη Ηλείας όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο σημείο όπου ληστές είχαν ανατινάξει ΑΤΜ τράπεζας και προσπαθούσαν να πάρουν τα λεφτά, κάτι που δεν κατάφεραν τελικά.

Σύμφωνα με patrisnews.com οι άγνωστοι ληστές ανατίναξαν το ΑΤΜ στην περιοχή στι Ηλείας περίπου στις 2:00 σήμερα τα ξημερώματα. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται και μια γυναίκα που έκλεινε εκείνη την ώρα το κατάστημά της.

Οι ληστές την είδαν, έβγαλαν όπλο και την απείλησαν. Της ζήτησαν να ξαναμπεί στο μαγαζί της, κάτι που η έντρομη γυναίκα έκανε και τελικά αποδείχθηκε σωτήριο, καθώς οι κακοποιοί, που είχαν ανατινάξει το ΑΤΜ στην περιοχή της Ηλείας, δεν την πείραξαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες έφθασαν στο χωριό με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ ακολουθούσαν και συνεργοί τους με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ανατίναξαν το ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα, ενώ κάποια χαρτονομίσματα που έπεσαν έξω ήταν καμένα. Έτσι τράπηκαν σε φυγή, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σημείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η σήμανση.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί κι άλλα στην Ηλεία και η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις