Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Μαχαίρωσε τον αδερφό του στο σπίτι που έμεναν – Στο νοσοκομείο ο 20χρονος τραυματίας

Ηλεία: Μαχαίρωσε τον αδερφό του στο σπίτι που έμεναν – Στο νοσοκομείο ο 20χρονος τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο στην Ηλεία. Αδερφός εναντίον αδερφού με μαχαιριές και ύβρεις. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο 20χρονος που τραυματίστηκε…

Παραλίγο τραγωδία το πρωί στην Ηλεία, με δύο αδέρφια να έρχονται στα χέρια και την κατάσταση να ξεφεύγει. Ο μεγαλύτερος έβγαλε μαχαίρι και το «κάρφωσε» στον αδερφό του. Τον χτύπησε στην πλάτη και στο χέρι. Στο σπίτι επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον 20χρονο να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο, ήταν ακόμα ένα άτομο, που έχει προσαχθεί στην αστυνομία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας νοσηλεύεται ένας 20χρονος που δέχθηκε δύο μαχαιριές, από τον ίδιο του τον αδελφό, μετά από επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν τα δύο αδέλφια -για άγνωστο λόγο- ξεκίνησαν να μαλώνουν στο σπίτι τους, στο χωριό Μυρτιά του Πύργου.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τον μεγαλύτερο αδελφό, 28 ετών, να καταφέρνει δύο μαχαιριές στον 20χρονο αδελφό του, μία στην πλάτη και μία στο χέρι.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο νεαρός τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου και νοσηλεύεται, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Πύργου, την ΥΑ Πύργου και την ομάδα ΔΙΑΣ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν προσαχθεί στην ΔΑ Ηλείας, ο 28χρονος αδελφός του τραυματία καθώς και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο που ήταν μπροστά στο επεισόδιο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις