Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ηλεία: Νεκρός ο 87 χρονος αγνοούμενος στα Λεχαινά για τον οποίο είχε εκδοθεί Silver Alert – Τη σορό του εντόπισε drone

Ηλεία: Νεκρός ο 87 χρονος αγνοούμενος στα Λεχαινά για τον οποίο είχε εκδοθεί Silver Alert – Τη σορό του εντόπισε drone

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 87χρονου Ν.Α. από τα Λεχαινά Ηλείας, για την αναζήτηση του οποίου είχε εκδοθεί Silver Alert.

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (12.06.2024), εντοπίστηκε η σορός του 87χρονου – για την εξαφάνιση του οποίου είχε σημάνει συναγερμός και μέσω Silver Alert – από drone της Ομάδας Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΟΣμηΕΑ), το οποίο χτένιζε την περιοχή των Λεχαινών στον Νομό Ηλείας.

Το άψυχο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου βρέθηκε σε αγροτολιβαδική έκταση κοντά σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών, όπως γράφει το patrisnews.gr.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν την Κυριακή (09.06.2024), όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε. Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από άνοια, δεν επέστρεψε στο σπίτι του, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του. Άμεσα ξεκίνησαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από τη Δευτέρα, η αναζήτηση για τον εντοπισμό του 87χρονου εντάθηκε με τη συνδρομή ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες έκαναν έρευνες σε μεγάλη ακτίνα, επικεντρωμένοι στα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο ηλικιωμένος.

Για τον εντοπισμό του 87χρονου υπήρξε επίσης μεγάλη κινητοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ χθες εκδόθηκε “Silver Alert” από την “Γραμμή Ζωής” για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση δυστυχώς είχε την πιο τραγική κατάληξη, καθώς νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η σορός του 87χρονου εντοπίστηκε από ντρόουν της ΟΣμηΕΑ, το οποίο χτένιζε την περιοχή.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε αγροτολιβαδική έκταση κοντά σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις