Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Οι ληστές τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον! Τα δύο λάθη που τους πρόδωσαν στη Μεσσηνία

Ηλεία: Οι ληστές τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον! Τα δύο λάθη που τους πρόδωσαν στη Μεσσηνία

Σημεία και τέρατα κατά τη διάρκεια της άγριας ληστείας σε σπίτι στη Ζαχάρω. Ο βιασμός της άτυχης γυναίκας ολοκλήρωσε τη νύχτα τρόμου. Οι δράστες έκαναν δύο κρίσιμα λάθη…

Στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στη Μικρομάνη κρυβόταν το ένα από τα δύο αδέλφια Ρομά που το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα βίασαν, λήστεψαν και χτύπησαν μια 65χρονη στην περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας, σοκάροντας την τοπική κοινωνία με την αγριότητα με την οποία έδρασαν. Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ζαχάρως και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δύο λάθη των δραστών ήταν αυτά που βοήθησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Ήδη έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, απ’ όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αύριο έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Κόλαση για 65χρονη γυναίκα

Η 65χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλαν στο σπίτι της γυναίκας. Ο ένας την άρπαξε από τα μαλλιά και ο άλλος την απειλούσε πως θα την κάψει ζωντανή αν δεν τους δώσει χρήματα. Μάλιστα, για να γίνουν πιστευτές οι απειλές τους, ο ένας κρατούσε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και δε δίστασε να βάλει φωτιά σε κουβέρτες, για να δείξει ότι δεν αστειεύεται.

Η 65χρονη τους έδωσε όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι της, περίπου 250 ευρώ, και κάποια κοσμήματα. Οι δράστες, όμως, ήθελαν κι άλλα. Έτσι, πήραν την τραπεζική της κάρτα και της ζήτησαν τον κωδικό. Όταν η γυναίκα, αφού την είχαν χτυπήσει, τους τον είπε, ο ένας έφυγε για να πάει σε ΑΤΜ τράπεζας και ο άλλος παρέμεινε στο σπίτι.

Τότε ξεκίνησε ένας νέος εφιαλτικός γύρος για την άτυχη γυναίκα, ακόμα πιο σκληρός. Αυτός που έμεινε να τη φυλάει άρχισε να τη βιάζει, ενώ όταν επέστρεψε και ο άλλος από την τράπεζα, άρχισαν να τη βιάζουν και οι δύο. Όταν τελικά έφυγαν, την άφησαν δεμένη, ενώ έπειτα από ώρα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Οι συλλήψεις των δραστών

Οι αστυνομικοί από την αρχή βρίσκονταν σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι είναι δυο αδέρφια Ρομά, 42 και 30 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος έμενε μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της 65χρονης. Ο 30χρονος αδελφός του δύο ημέρες μετά έκλεψε μηχανάκι από την περιοχή του Επιταλίου και με αυτό ήρθε στη Μικρομάνη, όπου έχουν συγγενείς και ζήτησε να μείνει. Εκεί τον βρήκαν προχθές οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Τα δύο λάθη που οδήγησαν γρήγορα την Αστυνομία στα ίχνη τους ήταν αρχικά ένα usb που βρέθηκε στο σπίτι της 65χρονης, το οποίο έπεσε από την τσέπη του ενός δράστη και έφερε τα αποτυπώματά του. Το δεύτερο λάθος ήταν πως, όταν ο άλλος δράστης πήγαινε στο ΑΤΜ με την κλεμμένη τραπεζική κάρτα, κάμερα καταστήματος τον κατέγραψε πριν φορέσει την κουκούλα πλησιάζοντας στην τράπεζα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις