Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Παπάς χωρίζει την παπαδιά επειδή ασχολείται με τα ταρώ

Ηλεία: Παπάς χωρίζει την παπαδιά επειδή ασχολείται με τα ταρώ

Ο παπάς τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι, μετά τον τελευταίο καυγά με την παπαδιά για τα ταρώ. Οι κάτοικοι χωριού στην Ηλεία παρακολουθούν τα όσα γίνονται γνωστά…

Την είχε προειδοποιήσει αλλά εκείνη όπως φαίνεται δεν άλλαξε συνήθειες. Τα ταρώ διαλύουν όπως όλα δείχνουν τον γάμο τους και οι συζητήσεις σε χωριό στην Ηλεία διαδέχονται η μία την άλλη. Ο παπάς τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι, με την παπαδιά να μένει πίσω με τα παιδιά. Ο ιερέας διαμυνείει πως είχε πει στην πρεσβυτέρα να αλλάξει, εκείνη του το είχε υποσχεθεί αλλά πρόσφατα φαίνεται να την έπιασε και πάλι να κάνει προβλέψεις για το μέλλον.

Ο ιερέας ηλικίας 57 ετών και η παπαδιά που έχει κλείσει τα 50, είχαν γίνει θέμα συζήτησης και στο πρόσφατο παρελθόν. Οι καυγάδες τους, άρχισαν να πυκνώνουν από τη μέρα που ο παπάς έμαθε αλλά και έπιασε τη γυναίκα του, να λέει τα ταρώ. Εκείνη φέρεται να του είπε, ότι το έκανε για να περνάει ο χρόνος της. Του υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει, αλλά κάτι τέτοιο όπως δείχνει η εξέλιξη των πραγμάτων δεν έγινε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού στο ekklisiaonline.gr, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν άρχισε η μητέρα του και πρεσβυτέρα να συναναστρέφεται με μια συγκεκριμένη γυναίκα του χωριού που έριχνε χαρτιά.

Έλεγε πως ήταν μελλοντολόγος και ασχολείτο με την κηρομαντεία. Ο παπάς εξοργισμένος αντέδρασε και προσπάθησε να αποτρέψει την πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια το περασμένο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου να φύγει από το σπίτι και να διαμηνύει παντού πως δεν θέλει να παραμείνει σε αυτό το γάμο.

Το αν τελικά θα προχωρήσει το διαζύγιο είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Για την ώρα όπως διαρρέει το περιβάλλον του, παραμένει έξαλλος τόσο με τις πρακτικές της συζύγου του, όσο και με την έκταση που έχει πάρει το όλο θέμα στην τοπική κοινωνία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις