Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Παρέδωσε τη σύνταξη με τρόπο μαρτυρικό – Βρέθηκε με το κατσαβίδι στο λαιμό μέσα στο σπίτι του!

Ηλεία: Παρέδωσε τη σύνταξη με τρόπο μαρτυρικό – Βρέθηκε με το κατσαβίδι στο λαιμό μέσα στο σπίτι του!

Δύσκολες ώρες πέρασε ένας 88χρονος στο Λευκοχώρι Γαστούνης στην Ηλεία, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (07-10-2018) βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές μέσα στο σπίτι του…

Δύσκολες ώρες πέρασε ένας 88χρονος στο Λευκοχώρι Γαστούνης στην Ηλεία, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (07-10-2018) βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος που κοιμόταν εκείνη την ώρα είδε ξαφνικά μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους. Οι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν εύκολα στο σπίτι από την ανασφάλιστη κεντρική πόρτα, όπου σύμφωνα με άλλες πηγές, είχε αφήσει τα κλειδιά επάνω.

Ήταν 03.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι. Κρατώντας ένα κατσαβίδι απείλησαν τον 88χρονο για να καταφέρουν να του αποσπάσουν το ποσό των 220 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο ηλικιωμένος μέσα στη νύχτα αρκετά ταραγμένος βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πηνειού σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος των δυο αγνώστων δραστών, και διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις