Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηλεία: Σκαρφάλωσαν και έκοψαν τον συναγερμό! Διαβασμένοι, έμπειροι και επιλεκτικοί οι διαρρήκτες (Βίντεο)

Ηλεία: Σκαρφάλωσαν και έκοψαν τον συναγερμό! Διαβασμένοι, έμπειροι και επιλεκτικοί οι διαρρήκτες (Βίντεο)

Το περίπτερο του κ. Χρήστου Σαμψώνη στην «καρδιά» της Γαστούνης στην Ηλεία, απέναντι από το δημαρχείο, έγινε για ακόμα μια φορά στόχος διαρρηκτών τα ξημερώματα της Κυριακής. Μόνο που αυτή τη φορά οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι, «επαγγελματίες» και ιδιαίτερα… εκλεκτικοί!

Ανέβηκαν αρχικά πάνω στο περίπτερο και χωρίς να «μπερδευτούν» με τα καλώδια, που είχαν όλα ίδιο χρώμα, «έκοψαν» τον συναγερμό. Βέβαια, δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό αφού όταν έφυγαν, πήραν μαζί τους και τον συναγερμό και το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να τους «μαρτυρήσει».

Η διάρρηξη της πόρτας ήταν «παιχνιδάκι» για τους επαγγελματίες διαρρήκτες και δεν πρέπει να τους πήρε παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Μπαίνοντας στο περίπτερο άδειασαν τέσσερα ράφια με συγκεκριμένες μάρκες τσιγάρων, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους.

Η ζημιά τόσο σε εμπόρευμα όσο και στον εξοπλισμό του περιπτέρου ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Το πιο ανησυχητικό ωστόσο, είναι ο επαγγελματικός τρόπος που έδρασαν στο πιο κεντρικό σημείο της Γαστούνης και χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας!

Στο πλευρό του άτυχου, για ακόμα μια φορά, περιπτερούχου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος. Νωρίς το πρωί κλιμάκιο της Σήμανσης από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας ερεύνησε το χώρο και έλαβε δακτυλικά αποτυπώματα.

Πηγή: ilia.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις