Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιάννης Γιαννακόπουλος! Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία

Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιάννης Γιαννακόπουλος! Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία σκόρπισε πόνο και θλίψη. Σπαραγμός για τον Γιάννη Γιαννακόπουλο…

Η ιστορία της οικογένειας του Γιάννη Γιαννακόπουλου, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ηλείας, όταν τον Ιούλιο του 2011, είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Πατρών στον Πύργο, έξω από το στάδιο ο 18χρονος γιος του Κωνσταντίνος με το μηχανάκι του.

Ήταν ένα γεγονός που είχε μετατρέψει σε ράκος τον ιδιαίτερα αγαπητό Γιάννη Γιαννακόπουλο, σε βαθμό που περνούσε πάρα πολλές ώρες στο μνήμα του γιου του στο κοιμητήριο Καταραχίου. Η κρίση στην Ελλάδα είχε επηρεάσει και τη δουλειά του ως κατασκευαστής αλουμινίου. Παρότι είχε τη φήμη του καλού μάστορα τα περιθώρια δυσκόλεψαν για τον ίδιο και την οικογένειά του και επέλεξε να ταξιδέψει και να αναζητήσει την επαγγελματική του τύχη στην Αμερική και τη Νέα Υόρκη. Εκεί βρήκε φίλους από την Ηλεία, να τον αγκαλιάσουν και έτσι παρέμεινε εκεί για αρκετό καιρό.

Με την πανδημία του κορονοϊού τα δεδομένα πάλι άλλαξάν και πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα. Βρήκε δουλειά στον κλάδο του άμεσα και έκανε μια νέα αρχή. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (03-06-2020) η μοίρα είχε γράψει κάτι άλλο από αυτό που σχεδίαζε ο ίδιος…

Μια βόλτα με τη μηχανή ενός φίλου έμελλε να αποβεί μοιραία. Στο Περιστέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής και τραυματίστηκε θανάσιμα. “Έφυγε” όπως ο γιος του στην άσφαλτο… πάνω σε δύο τροχούς!

Click4more: Θεσσαλονίκη: Τους έκαναν μαύρους στο ξύλο όταν ζήτησαν το λόγο από νεαρό που χτυπούσε τη σύντροφό του (Φωτό)

Η είδηση του θανάτου του “πάγωσε” την τοπική κοινωνία στον Πύργο αλλά και στο Χειμαδιό από όπου καταγόταν. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, είχε πολλούς και καλούς φίλους και όλοι μιλούσαν για έναν καλό και εργατικό άνθρωπο, αγωνιστή της ζωής, που όμως η μοίρα είχε αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι της πάνω του…

Πηγή: ilialive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις