Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηλεία: “Σκοτώθηκε το αστέρι μου”! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την φοιτήτρια που έσβησε σε τροχαίο (Βίντεο)

Ηλεία: “Σκοτώθηκε το αστέρι μου”! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την φοιτήτρια που έσβησε σε τροχαίο (Βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αμαλιάδα. Η φοιτήτρια είχε βγει με τον ξάδερφό της. Το νήμα της ζωής της, κόπηκε πολύ κοντά στο σπίτι της…

“Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ” λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: “Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.”

“Είχε έρθει από την Πάτρα για να είναι μαζί μας, αυτές τις μέρες. Βγήκε με τον ξάδερφό της και 50 μέτρα από το σπίτι μας έγινε το κακό.” Ο πατέρας της αποκαλύπτει και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: “Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της” λέει συντετριμμένος.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Αμαλιάδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη.

Το νήμα της ζωής της, κόπηκε ακαριαία. Σύμφωνα με το patrisnews.com, η άτυχη Αλίκη Καυκά από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου της, έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε, στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Ο 30χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν ξάδερφός της. Τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις