Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: Στο φως οι κρυψώνες εμπόρου ναρκωτικών – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Μια αρκετά μεγάλη ποσότητα χασίς εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου…

και συνέλαβαν έναν 42χρονο για καλλιέργεια και κατοχή με σκοπό την διακίνηση καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Οι αστυνομικοί που κινήθηκαν χθες μεθοδικά σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατάφεραν να εντοπίσουν αργά το μεσημέρι όχι μόνο τον δράστη αλλά και τις «κρυψώνες» που φύλασσε τις ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες, φέρεται κιόλας να καλλιεργούσε.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου με τον διοικητή, Νίκο Βαρουξή και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ναρκωτικά και παρελκόμενα αντικείμενα, σε οικίες που είχε νοικιάσει ο 42χρονος ναρκέμπορας σε περιοχές της Βάρδας, της Κουρούτας και στην πατρική του οικία στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Χθες από νωρίς το πρωί, οι έρευνες για τους αστυνομικούς απέδωσαν «καρπούς» και μάλιστα ποσότητα αποξηραμένης και ημίχλωρης κάνναβης και αποσπασμάτων αυτής βάρους περίπου 12,7 κιλών. Οκτώ κιλά περίπου ημίχλωρης κάνναβης εντοπίσθηκαν στην πατρική οικία του δράστη στην Αμαλιάδα ενώ φυτικά αποσπάσματα αποξηραμένης και ημίχλωρης κάνναβης βάρους 4,7 κιλών περίπου σε οικία που είχε νοικιάσει από τον Μάιο του 2015 στην περιοχή της Κουρούτας.

Πηγή:

patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε