Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Στο χειρουργείο 13χρονη στην Αμαλιάδα από τα χτυπήματα του πατέρα της – Ξέσπασε η μητέρα της

Ηλεία: Στο χειρουργείο 13χρονη στην Αμαλιάδα από τα χτυπήματα του πατέρα της – Ξέσπασε η μητέρα της

Ο πατέρας από την Αμαλιάδα στην Ηλεία, δεν έστειλε απλά στο νοσοκομείο την κόρη του, αλλά στο χειρουργείο. Το χτύπημα στο πρόσωπο είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε το παιδί και να τραυματιστεί σοβαρά…

Νέο επεισόδιο στην Αμαλιάδα έχει συνταράξει την Ηλεία, με έναν πατέρα να συλλαμβάνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του. Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γιατροί και στη συνέχεια η μητέρα της μικρής, έκανε μήνυση στον σύζυγό της. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκάλεσε τη βίαιη αντίδραση του πατέρα. Η ανήλικη τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα μάτια. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον προσπαθεί να αναρρώσει.

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της άσκησης βίας σε παιδιά, δυστυχώς και στην Ηλεία. Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, είχαμε νέο περιστατικό παιδικής κακοποίησης στην Αμαλιάδα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα  13χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με τραύματα στο πρόσωπο και στα μάτια.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από την μητέρα του κοριτσιού, ο 34χρονος πατέρας, χτύπησε με δύναμη την 13χρονη κόρη του στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τα γυαλιά που φορούσε και να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα στα μάτια. Η 13χρονη χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με το protinews.com, αμέσως μετά το περιστατικό, η μητέρα κατήγγειλε το αποτρόπαιο γεγονός στις αρχές και υπέβαλλε μήνυση. Με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο 34χρονος πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις