Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Τελευταίο αντίο στον φύλακα που σκότωσαν και κατασπάραξαν άγρια σκυλιά – Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά του (video)

Ηλεία: Τελευταίο αντίο στον φύλακα που σκότωσαν και κατασπάραξαν άγρια σκυλιά – Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά του (video)
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Συγκλονίζει η αδιανόητη τραγωδία σε συσκευαστήριο στην Ηλεία. Ο άτυχος φύλακας δέχθηκε επίθεση από δύο άγρια σκυλιά που τον σκότωσαν. Μπροστά ήταν και τα δύο ήρεμα σκυλιά της εταιρείας…

Ο Oscar και η Bianca τα δύο ιδιαίτερα φιλικά προς όλους σκυλιά που κυκλοφορούσαν ελεύθερα χρόνια τώρα στο προαύλιο του συσκευαστηρίου της Ηλείας δείχνουν τρομαγμένα και ανήσυχα. Τα δύο σκυλιά που δέχονται μόνο χάδια από όλους και ανταποδίδουν με κούνημα της ουράς τους ήταν οι μοναδικοί «μάρτυρες» της φρίκης που βίωσε ο άτυχος 56χρονος Χρήστος Βασιλόπουλος το απόγευμα της Κυριακής από δύο άλλα προφανώς άγρια σκυλιά της εταιρίας και τα οποία συνήθως βρίσκονταν σε κλουβιά πίσω από το συσκευαστήριο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ο άνθρωπος που πολύ συχνά τάιζε και φρόντιζε τα δύο σκυλιά και τα οποία κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έγιναν φονιάδες για τον 56χρονο οικογενειάρχη πατέρα δύο παιδιών, από την Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενέργησε η ιατροδικαστής Πατρών κ. Αγγελική Τσιόλα  ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων». Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη και τα σκυλιά επιτέθηκαν στον άνθρωπο που τα φρόντιζε και τον κατασπάραξαν. Μόνο τα δύο χαδιάρικα σκυλιά που κυκλοφορούν στο προαύλιο ήταν «αυτόπτες μάρτυρες».

Σύμφωνα με το patrisnews.com, από χθες διενεργείται από το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου και τη διερεύνηση πιθανόν ευθυνών.

Τι αναφέρει η πλευρά της εταιρείας 

Εκ μέρους της εταιρίας που διαχειρίζεται το συσκευαστήριο όπου έλαβε χώρα η αδιανόητη αυτή τραγωδία, μίλησε για το θέμα ο δικηγόρος Γιάννης Αλετράς. “Η επιχείρηση είναι συγκλονισμένη, διότι ο Χρήστος, ήταν ένας άνθρωπος της επιχείρησης, ένας άνθρωπος του οποίου είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη, λάβετε υπόψιν σας, ότι ήταν μόνος του και φύλαγε όλο το εργοστάσιο. Πραγματικά πρόκειται για ένα άτυχο γεγονός. Δε γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε διότι με αυτά τα σκυλιά ο Χρήστος ήταν τρία χρόνια μαζί. Τα πρόσεχε, τα φύλαγε, τα αγαπούσε, τα προστάτευε, τα τάιζε, με αποτέλεσμα ακόμα και για μας να είναι ανεξήγητο το τι ακριβώς συνέβη”.

Συγκλονισμένοι συγγενείς, γείτονες και φίλοι

Στη γειτονιά του 56χρονου Χρήστου, οι γείτονες δεν μπορούσαν να διανοηθούν αυτό που συνέβη. Ο Θοδωρής Χρόνης δήλωσε στο ilialive.gr, ότι “ακόμα και σήμερα το πρωί, ο κόσμος δεν είχε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έγινε. Αυτό το μάθαμε εμείς και κάποιοι ακόμα, από κάποιο τηλέφωνο έτσι ξαφνικά. Ότι πέθανε ένας άνθρωπος που δεν είχε δώσει δικαίωμα ποτέ, κοίταζε μόνο την δουλειά του, την οικογένεια του, δεν είχε πειράξει άνθρωπο, έλεγε καλημέρα σε όλους. Μου φαίνεται απίστευτο αυτό το πράγμα”.

Ο Φίλιππος Μαρκόπουλος ανέφερε ότι “επεσε σαν κεραυνός στην πόλη, έχουμε όλοι στεναχωρηθεί, ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Όλο αυτό ήταν κρίμα, πολύ άδικο για αυτόν, για την οικογένεια του αλλά και για όλη την κοινωνία εδώ. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Εγώ προσωπικά τον έβλεπα καθημερινά εδώ, δεν ενοχλούσε κανέναν, πάντα με το χαμόγελο, ήταν ένας κύριος. Είναι συγκλονιστικό αυτό που έγινε, πήγε για το μεροκάματο και τον βρήκε ο χειρότερος θάνατος που θα μπορούσε να τον βρει”.

Τρία χρόνια στην εταιρεία

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άνθρωπος ευγενικός χαμογελαστός αξιοπρεπής και άριστος οικογενειάρχης εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο για περίπου δυόμιση χρόνια.

Αρχικά εργαζόταν σε εταιρία security αλλά παραιτήθηκε και συνέχισε να εργάζεται μόνιμα στο συσκευαστήριο. Μάλιστα με πρόταση της διοίκησης έμενε συχνά στο φυλάκιο του συσκευαστηρίου.

Πατέρας δύο παιδιών, της Βαρβάρας ιδιωτική υπάλληλος και του Δημήτρη που πριν λίγο καιρό  το πτυχίο του φιλόλογου. Η γυναίκα του άτυχου Χρήστου   η κ. Φρόσω διατηρεί κομμωτήριο στην Αμαλιάδα.

Όλοι απαρηγόρητοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, το μεσημέρι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις