Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: Τελευταίο νυχτοκάματο για τον Ανδρέα – Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο

Ηλεία: Τελευταίο νυχτοκάματο για τον Ανδρέα – Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο

Ράγισαν κι οι πέτρες στην κηδεία του Ανδρέα Θάνου από τη Ζαχάρω, που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπεσε νεκρός από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, στην περιοχή της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Οι οικογένειά του, συγγενείς, συγχωριανοί, φίλοι και παλιοί συνάδελφοι από τη ΣΕΤΤΗΛ, τον αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια, κι ένα «γιατί» τόσο πρόωρα και άδικα, που δε θα πάρει απάντηση ποτέ.

Τον χτύπησε το ρεύμα

Ο άτυχος άνδρας, που τα τελευταία χρόνια ενίσχυε το εισόδημά του εργαζόμενος ως αφισοκολλητής, βρισκόταν στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, κάνοντας αφισοκόλληση για πολιτιστική εκδήλωση της περιοχής.

Από αυτό το νυχτοκάματο όμως, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του, αφού κατά τη διάρκεια της αφισοκόλλησης σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας, χτυπήθηκε από το ρεύμα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το κακό νέο «έφτασε» γρήγορα στη Ζαχάρω και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τις τρεις αγαπημένες του κόρες, τους γονείς, τα αδέλφια του.

Η κηδεία του άτυχου Ανδρέα, έγινε το απόγευμα της Τρίτης στον Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων Κακοβάτου, όπου εφημέριος είναι ο πατέρας του 46χρονου. Η εκκλησία αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον αποχαιρετίσει αλλά και να συλλυπηθεί την οικογένεια, τα μέλη της οποίας είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως.

πηγή: patrisnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις