Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Θρίλερ με άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε εξοχικό σπίτι στην Κυλλήνη

Ηλεία: Θρίλερ με άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε εξοχικό σπίτι στην Κυλλήνη

Ο άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, στον κήπο εξοχικού στην Κυλλήνη. Θρίλερ στην Ηλεία, καθώς τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε έγκλημα…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κυλλήνη και την Ηλεία, για τον άντρα που βρέθηκε απαγχονισμένος. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί, όταν έφτασαν στο εξοχικό οι ιδιοκτήτες από την Αθήνα. Η έντονη δυσοσμία τους οδήγησε στο σημείο που το θύμα είχε ξεψυχήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε με δεμένα χέρια, σε ένα σημείο, που δεν φαινόταν από τον δρόμο. Αυτά τα δύο στοιχεία, έχουν κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα. Φως αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής που έχει κληθεί στο σημείο.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Διασποράς Κυλλήνης στην Ηλεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν απαγχονισμένος και σε πολύ προχωρημένη σήψη. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ήταν αλλοδαπός είτε από το Πακιστάν είτε από το Μπαγκλαντές και εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ιδιοκτησία σπιτιού, κρεμασμένος από δέντρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήρθαν από την Αθήνα μετά από καιρό και εντόπισαν μέσα στο χώρο του κτήματος τον άντρα κρεμασμένο.

Το πρωί του Σαββάτου, ο ιδιοκτήτης αναζήτησε από πού προερχόταν η έντονη δυσοσμία και βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα. Ο αλλοδαπός – όπως φαίνεται – άντρας ήταν κρεμασμένος ψηλά πάνω στο δέντρο ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η ύπαρξή της σορού από μακριά με δεμένα χέρια.

Αυτό το εύρημα σε σχέση και με το μεγάλο ύψος που βρέθηκε απαγχονισμένος προβληματίζει τις Αρχές και τις οδηγεί στο να ερευνήσουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Αναμένεται στο σημείο να φτάσει Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις