Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ηλεία: Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της – «Το χαμόγελο δεν άντεξε»

Ηλεία: Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της – «Το χαμόγελο δεν άντεξε»

Η τοπική κοινωνία στην Ηλεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, για την φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της.

Η σορός του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε στον οικισμό Καταρράχι, ανάμεσα στην Αρετή και στα Λεχαινά στην Ηλεία, σε απόμερο σημείο, ενώ ο θείος της πριν τη δολοφονήσει φέρεται να επιχείρησε να τη βιάσει.

Η κάμερα της εκπομπής T-Live ταξίδεψε στην Ηλεία, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, καταγράφοντας τραγικές σκηνές από την οικογένεια της 11χρονης.

Η δασκάλα της άτυχης Βασιλικής, βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της,  οποία μίλησε για τις συνθήκες διαβίωσης και την προσπάθεια που έκανε η μικρή στο σχολείο.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», δήλωσε η εκπαιδευτικός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: “Κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση”. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», σημείωσε η δασκάλα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ρένα Κουβελιώτη, στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής, είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις