Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Τον καταπλάκωσε και τον σκότωσε το αγροτικό του αυτοκίνητο

Ηλεία: Τον καταπλάκωσε και τον σκότωσε το αγροτικό του αυτοκίνητο

Ο άτυχος πατέρας ξεψύχησε κάτω από τις ρόδες του αγροτικού του αυτοκινήτου στην Ηλεία. Σε εξέλιξη οι έρευνες για το δυστύχημα…

Η οικογένεια του θύματος στην Ηλεία, προσπαθεί να συνέλθει από το δυστύχημα. Από τον αναπάντεχο και σοκαριστικό θάνατο του 75χρονου, που είχε ξεκινήσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο για να κόψει ξύλα. Όπως φαίνεται δεν είχε δέσει καλά το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το όχημα να τσουλήσει και να τον καταπλακώσει. Όταν έφτασε στο σημείο ο γιος του, ήταν δυστυχώς ήδη πολύ αργά. Ο άτυχος άντρας είχε ξεψυχήσει και οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν απέδωσαν.

Όλα έγιναν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Το θύμα ξεκίνησε από το σπίτι του στην Ηλεία, για την αγροτική του έκταση στον Προφήτη Ελισαίο της τοπικής κοινότητας Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας. Ήθελε να κόψει ξύλα, όπως είχε κάνει δεκάδες άλλες φορές στο παρελθόν.

Όταν άρχισαν να περνούν οι ώρες, χωρίς οι δικοί του άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του, ο γιος του αποφάσισε να πάει στο σημείο. Οι εικόνες που αντίκρισε ήταν σκληρές. Ο πατέρας του ήταν καταπλακωμένος από το όχημα και είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο θάνατός του ίσως να μην προήλθε ακαριαία, αλλά από ασφυξία μιας και ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για ώρες καταπλακωμένος από ένα βαρύ όχημα. Ένα άλλο σενάριο κάνει λόγο ακόμα και για ανακοπή, αφού ο 75χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα καρδιάς.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος αγρότης που διατηρούσε αγροτικές εκτάσεις τις οποίες φρόντιζε κάθε χρόνο. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει ένα γιο, που έμελλε να είναι εκείνος, που τον βρήκε πρώτος νεκρό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις