Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Τον μαχαίρωσε για μια ανάρτηση στο facebook – 20χρονη έβαψε τα χέρια της με αίμα!

Ηλεία: Τον μαχαίρωσε για μια ανάρτηση στο facebook – 20χρονη έβαψε τα χέρια της με αίμα!

Απίστευτες αποκαλύψεις μετά το αιματηρό επεισόδιο. Μια ανάρτηση στο facebook ήταν αυτή που έστειλε στο νοσοκομείο έναν 21χρονο…

Παρ’ ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία ο διαπληκτισμός μεταξύ τριών ατόμων το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Σπιάντζας. Σύμφωνα με πληροφορίες μια 20χρονη και ένας 26χρονος λογόφεραν με έναν 21χρονο και πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα φέρεται να κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στον 21χρονο, τραυματίζοντάς τον επιφανειακά στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 26χρονο.

Λίγο αργότερα, αμφότεροι συνελήφθησαν στον Πύργο ενώ ο 21χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εις βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πύργου.

Η ανάρτηση που οδήγησε στην επίθεση

Όπως αποκαλύπτεται όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο facebook. Η 20χρονη από τον Πύργο στην οποία αναφερόταν η ανάρτηση πήγε μαζί με τον 26χρονο φίλο της στο σπίτι ενός 21χρονου για να του ζητήσουν το λόγο για το σχόλιό του και δεν άργησαν να αρχίσουν να λογομαχούν στην αυλή.

Ξαφνικά, η νεαρή γυναίκα έβγαλε έναν σουγιά και τραυμάτισε με αυτόν στην κοιλιακή χώρα τον 21χρονο! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της.

Αποκαλύψεις μετά τις συλλήψεις

Μέσα από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που ένωσαν προσεκτικά οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος είναι ο δράστης ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο του Πύργου, σε στενό πίσω από την πλατεία Σάκη Καράγιωργα, εξιχνιάζοντας την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να άρπαξε βιαίως την τσάντα από μια ηλικιωμένη, τραυματίζοντάς την, και να της έκλεψε το ποσό των 250 ευρώ, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις