Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηλεία: Χειροπέδες σε ανήλικους τσιγγάνους για κλοπές αυτοκινήτων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τέλος στη δράση δύο ανήλικων τσιγγάνων που φέρονται ως οι δράστες δύο κλοπών αυτοκινήτων και εξετάζεται η συμμετοχή τους σε τουλάχιστον άλλες οκτώ περιπτώσεις, έβαλαν οι αστυνομικοί του νομού Ηλείας

Προχθές το βράδυ (07-04-2013) εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, που είχαν κλέψει τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα, τα οποία και είχαν στη συνέχεια εγκαταλείψει στην περιοχή της Αγγινάρας και του 1ου ΕΠΑΛ, δίπλα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι ανήλικοι τσιγγάνοι επέλεγαν κυρίως παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα που δεν διέθεταν immobilizer και μπορούσαν να τα θέσουν σε λειτουργία με το κόλπο των καλωδίων. Βέβαια δεν δίσταζαν να κλέψουν ακόμα και κάποιο αυτοκίνητο που θα έβρισκαν με τα κλειδιά επάνω στη μίζα, γιατί ο ιδιοκτήτης το είχε αφήσει πρόχειρα έξω από κάποιο κατάστημα για να ψωνίσει ή το σπίτι του.

Οι δράστες είχαν επίσης προτίμηση στα ΙΧ φορτηγάκια, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που επέλεξαν και επιβατηγά. Οι δράστες φέρονται να τα χρησιμοποιούσαν ως «ταξί» είτε για τη μεταφορά τους, είτε για να κάνουν και άλλες δουλειές της ώρας ή του «ποδαριού», αφού πρώτα κλέψουν αν υπάρχει ότι πολύτιμο σε αυτά. Στα ανευρεθέντα οχήματα οι δράστες είχαν προκαλέσει μικρές ή μεγαλύτερες φθορές, ενώ τις περισσότερες φορές οδηγούσαν επικίνδυνα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: ”Η πρωτοποριακή θεραπεία σκότωσε τη μάνα μας – Δεν ήθελαν να κάνουμε νεκροψία”!

Κρήτη: Αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θησαυρό που χάθηκε στην Ελβετία!

Βοιωτία: Έκλαιγε με λυγμούς τη σύνταξή της – Καταδίωξη και δύο συλλήψεις!

Ηράκλειο: Στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο της χλιδής – Δείτε φωτογραφίες!

Πάτρα: Αγωγή σε βάρος της Άντζελας Δημητρίου – ”Είχε φύκια ο δρόμος και δεν της άρεσε”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε